CoonShadow-kissalan kotijoukot

 altApSM5Jd_Fuir2ZR8H0iePrcygDpbV1iR7Hxox710U-2H

Asumme Oulun Saarelassa omakotitalossa n. 8 kilometrin päässä keskustasta.
Perheeseemme kuuluu minun lisäksi kuusi muuta ”kissa-hullua”:
isä Kari eli Kapa, Joona (s.-93),  kaksostytöt Roosa ja Milla, jotka ovat jo muuttaneet kotoa (s.-95) sekä ”iltatähtisarjaa” olevat Ella (s. toukokuu -06) ja Wiivi (s. elokuu -07).
Perheessämme vahtia pitää kissojen lisäksi myös saksanpaimenkoira Pimu (s.27.1.15).
Liian aikaisin jouduimme luopumaan toisesta saksanpaimenkoirastamme Svarzekoks Kara:sta eli Jerasta – tämä suurenmoisen luonteen omaava saksanpaimenkoiramme ehti ”kouluttaa” useammasta pennusta koiria rakastavia cooneja. Jera rakasti erityisesti kissavauvoja täydestä sydämmestään ja tuli erinomaisesti toimeen kissojemme kanssa. Pimulla on suuret saappaat täytettävänä ja monta juttua vielä opittavana.
Pimu Pimu ja Elsa
WP_002335Svarzekoks Kara eli Jera s.5.10.07 – 30.07.15
Kissoja perheessämme on kuusi:
 • Vanhimman kissan titteliä pitää hallussaan kastraattinaaras Tyyne eli Enzahin Somebody Told Me (s. 2.5.2005) Tyyne on 2 pentueen emo.
 • Lilli eli CoonShadow Lily Armani (s. 25.6.2008) on hurmaava kilpparineito ja kolmen pentueen emo: 9.11.10 syntyi ”7-oikein” pentue, 19.11.14 syntyi yksi pentu, Lord Edinburgh ja 19.5.15 syntyi Lillin kolmas pentue, josta kilpparityttö jää jatkamaan kasvatustyötä. Lilli on terve kissa, taustalla terveitä ja pitkäikäisiä kissoja. Lilli steriloitiin 2016.
 • Martina eli Enzahin Black Winter Day (s. 3.11.2009) on persoonallinen kissaneiti ja 3 kissalapsen eli yhden pentueen emo. Martina steriloitiin jatkuvien juoksujen vuoksi, syyksi paljastui posto operatiivisesti kystinen ovarisyndrooma, operaatiossa havaittiin follikkelikystamaisia rakenteita.
 • Kissalamme kastraattikolli Esko eli Luna-Purr Jokerman (s. 29.10.2009) on valloittava (ja aina äänessä oleva) komea kissaherra, joka on Martinan ja Lillin pentujen isä.
 • Ruotsalainen neiti Kiira eli Absolut Coon´s Kiira Kryptonit (s. 19.10.2011) on kyllä yksi kauneimmista hopeakilpikonnavärityksen omaavista kissoista. JA miten kiltti ja herttainen luonne <3 Kiira on saanut yhden pentueen Sulon kanssa 2015 🙂 Kiira steriloitiin 2017. Kiira asustaa tyttärellämme Roosalla 🙂
 • Ruotsalaispoika Sulo eli Guldklimpens Lord Vasuman (s. 12.12.12), varsinainen hurmuri ja vilpertti, josta toivomme Enzahin kissalan kanssa saavamme uutta verta kasvatukseen. Sulo on saanut yhdet pennut Enzahin kissalaan ja meidän kissalassa Lillin kanssa kahdet pennut ja pentueen myös Kiiran kanssa.  Sulo kastroitiin 6.6.15
  Oma kasvattimme Elsa eli CoonShadow Lady Elisabeth on ainoa siitoskissamme. Tässä kissatytössä kiehtoo sukutaulun lisäksi kilppariväritys, joka on taas hyvin erilainen kuin äitinsä väritys. Elsa on vahvasti ruskeatabby, mutta punainen väri naamataulussa, takajalassa sekä korvatupsussa kertovat kilpparivärityksestä 🙂 Ja mikä hurmaava luonne <3
 • SIJOITUKSESSA Ei OLE KISSOJA
  Topi eli CoonShadow Replica, joka on Sofin ja Ricen poika. Topi oli sijoitettuna ystävälleni Riitalle. Topi kastroitiin 2016.
  Sofi eli CoonShadow Be My Baby, joka on Lillin ja Eskon tytär. Ajatus kissan sijoittamiseen naapuriin syntyi Kemissä 2010 Satama Open Air:ssa, jossa tapasimme Tanjan kanssa. Tehty yhdet pennut ja Sofi on nyt steriloitu 🙂